psychologie & psychotherapie online

InSight4U – Therapie Online

InSight4U biedt Therapie aan Nederlanders en Engelstaligen online woonachtig waar dan ook ter wereld. Of u nu in Australië, Amerika, Europa, Azië of Afrika woont, therapie online is altijd mogelijk. Het is een bewezen effectieve therapievorm. Er vinden videosessies plaats in uw eigen vertrouwde omgeving. Online therapie wordt gedaan door een psycholoog of psychotherapeut en gaat via Skype. U kunt Skype gratis aanmaken en vanaf uw computer of tablet kunt u overal ter wereld videobellen met mij als psycholoog/psychotherapeut. Er is sprake van een beveiligde verbinding waardoor uw privacy gewaarborgd is en bovendien is het volledig gratis. Download hier uw skype account via www.skype.nl.

Wat is Therapie Online?

Therapie online, internettherapie, is een behandelmethode waarbij het contact tussen de psycholoog en cliënt verloopt via Skype en email. Zowel problemen die een kortdurende als een langdurende therapie vragen zijn aan te pakken middels een therapie online. Vrijwel alle psychische problemen zijn behandelbaar middels deze werkvorm. Denk aan depressieve symptomen en somberheid, angst, fobie, heimwee, verwerking van trauma, burnout, assertiviteit, hyperventilatie, pesten, ptss, rouwproblemen, werk- of studieproblemen maar ook zelfvertrouwen en overspannen problematiek.

Therapie, voor wie?

Online therapie is voor iedereen geschikt. Zowel kinderen als volwassenen kunnen baat hebben bij deze vorm van therapie. Therapie maar ook neuropsychologisch onderzoek behoren tot de mogelijkheden bij InSight4U.

Werkwijze van online therapie

In een online therapie wordt er via Skype gewerkt waardoor zowel beeld als geluid in orde zijn. In feite werkt het als in de behandelkamer. Er wordt eerst een intakefase gepland waarin de problemen verhelderd worden en samen met u een behandelcontract gemaakt wordt. Direct daarop volgend start de behandeling. InSight4U biedt kortdurende psychologische behandeling online maar ook langdurende psychotherapie. De aard en de ernst van uw problemen bepalen de behandelduur. InSight4U biedt ook EMDR therapie in online videosessies aan.

Vraag nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Voordelen van online therapie

  • Online behandeling bij InSight4U heeft geen wachttijden, u kunt direct starten.
  • De intakefase kan kort gehouden worden.
  • Online therapie is erg flexibel omdat het in uw eigen, comfortabele omgeving plaatsvindt, u de deur niet uit hoeft en u geen reiskosten en -tijd kwijt bent.
  • Over het algemeen gaat een behandeling online sneller dan in de behandelkamer.
  • Voor sommige cliënten is het een hele stap om naar een praktijk te gaan, dat is niet nodig bij online therapie. U kunt zich op uw gemak voelen en open zijn over uw problemen. Dat levert positieve resultaten op in uw behandeling.
  • Ook als u in een afgelegen gebied woont of ergens waar u geen psycholoog voorhanden heeft die uw taal spreekt dan biedt InSight4U een uitkomst middels online therapie voor u of uw kind.

Behandelaar online behandeling

Marjon Peters is BIG geregistreerd GZ psycholoog en Psychotherapeut en gespecialiseerd in online therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van cognitieve gedragstherapie en EMDR. InSight4U is de 1e praktijk die EMDR online aanbiedt.

Geïnteresseerd? Neem nu contact met me op voor vrijblijvende informatie of een afspraak,  contactformulier / aanmeldformulier.

 

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138