Traumaverwerking

EMDR Online

EMDR is een bewezen effectieve methode voor traumabehandeling die goed werkt in de online behandelkamer. Heb jij last van een nare gebeurtenis en wil je weer goed kunnen slapen, geen herbelevingen hebben en niet steeds getriggerd worden? Dan is EMDR iets voor jou!

Vertrouwde omgeving
Geen wachttijd
Heel effectief

Voor persoonlijkheidsklachten

Schematherapie Online

Schematherapie voor hardnekkige patronen. Heb jij al lang last van hardnekkige patronen die je maar niet doorbroken krijgt? En kamp je met persoonlijkheidsproblemen? Dan is Schematherapie een behandeling die bij jou past.

Vertrouwde omgeving
Snel geholpen

Kennis en ervaring up-to-date

Gedachten en gedrag

Cognitieve gedragstherapie Online

Gedachten, gevoel en gedrag. Met cognitieve gedragstherapie pluis je gedachten uit die zorgen voor een rot gevoel en je gedrag bepalen. Dus heb je last van negatieve gedachten? Dan is CGt de aangewezen behandeling voor jou!

Vanuit je eigen huis
Snel geholpen
Klantgericht werken

Voor Nederlandse kinderen in het buitenland

IQ Onderzoek

Het is een onderzoek waarin een aantal opdrachten zitten die je doet met de onderzoeker. Het zijn doe en praatopdrachten. Uit een intelligentieonderzoek komt veel informatie: bv wat je sterke en zwakkere kanten zijn en hoe je het beste leert. Dat hebben je ouders en docenten vaak nodig om je goed te helpen! Het duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Speciaal voor expatkinderen van 6 t/m 16 jaar die in het buitenland wonen

Wanneer jij in je vakantie in Nederland bent, kan er een IQ onderzoek plaatsvinden. Veel flexibiliteit dus!
Er is geen wachttijd!