Over Marjon Peters

Ik ben er voor Nederlandse expats en bied daarom online behandelingen aan. Zo krijgen zij de hulp die ze nodig hebben. Hulp in je moederstaal en vanuit je eigen cultuur zijn belangrijk bij je herstel. Als je in het buitenland woont, zit er niet op elke hoek van de straat een Nederlandse psycholoog, vandaar dat ik voor hen een online praktijk ben gestart in 2015.

Pionier op het gebied van online behandelen, gestart in 2015.

Erg veelzijdig maar altijd toegespitst op jouw klachten.

Thuis in evidence based behandelvormen.

Gedreven, betrouwbaar en enthousiast.

Herstelgericht werken

Samen helpen we jou er bovenop!

In mijn behandelgereedschapskist zitten veel technieken en therapievormen, maar je moet zelf ook input leveren. Er zijn je vele cliënten voorgegaan die profijt hebben gehad van mijn online behandeling. Er ligt een sterke focus op inzicht om vervolgens te kunnen komen tot verandering. Zelfcompassie en acceptatie zijn sleutelwoorden bij de therapie.

Achtergrond

Mijn ervaring in onderzoek en behandeling

Ik heb ruime ervaring in psychologisch onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen die problemen hebben als gevolg van jeugdtrauma’s. En daarbij angst- en stemmingsklachten, een laag zelfbeeld en persoonlijkheidsproblematiek.

Die ervaring heb ik opgedaan binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, de GGZ instelling en vrijgevestigde praktijken.

En verder…

Maak ik graag mooie reizen naar alle hoeken van de wereld, ben ik mama van 3 en heb een fluffy Australian Labradoodle. Ik ben dol op lekker eten en zoetigheid ☺

Marjon Peters is

  • GZ-psycholoog (BIG 09914911725)
  • Psychotherapeut (BIG 29914911716)
  • Cognitief gedragstherapeut, supervisor en docent (VGCt)
  • EMDR Europe practitioner en vanaf 2023 supervisor EMDR (VEN)
  • Schematherapeut junior io tot senior (VSt)