After-InSight4U-Treatment-Questions > tweelingproblematiek en co-ouderschap

Een Nederlandse cliënte (65 jaar, woonachtig in Brazilië) meldt zich aan bij InSight4U voor behandeling mbt de tweelingproblematiek die ze aantreft bij de kinderen die ze opvoedt. Naar aanleiding van de intakefase blijkt dat er een complexiteit van problematiek speelt bij de tweeling en agv co-ouderschap spelen welke behandelt en begeleidt worden mbv Cognitieve Gedragstherapie en Cliëntgerichte Psychotherapie. Na ruim een half jaar is de behandeling met gewenst resultaat en naar tevredenheid van cliënte en behandelaar afgerond.

Tweelingproblematiek

Online psycholoog behandelt tweelingproblematiek en co-ouderschap

Meer weten? Lees hier een korte impressie van het verloop van de behandeling!

  1. Met welke klachten nam je contact op met InSight4U? Waar had je hulp bij nodig?

“Stress rond het co-ouderschap van een tweeling van 4-7 jaar”

  1. Wat is er sinds de start van je online behandeling veranderd? Hoe is dat proces verlopen?

“Ik heb meer inzicht gekregen in het verloop van de interactie tussen de meisjes en mezelf. Het patroon daarbinnen en de oorzaken daarvan. De behandeling is positief verlopen”

  1. Wat in de behandeling heeft je het meest geholpen om deze verandering te bereiken?

“Door een plaats te hebben waar ik erover kon praten. Een veilige plaats om zaken naar boven te laten komen zonder rekening te hoeven houden met de persoon in mijn dagelijks leven”

  1. Hoe zou je een terugval herkennen bij jezelf en heb je een idee wat je dan kunt doen?

“Door regelmatig, genoeg te slapen, door genoeg te gymmen, door een ‘eigen plaats/tijd’ te creëren in de dag, maand waar ik mijzelf kan bereiken, in mijn dagboek te schrijven of een lange wandeltocht met de hond te maken”

5. Kun je in enkele zinnen samenvatten hoe je de behandeling, praktijk en/of behandelaar hebt ervaren?

“Ik heb de gesprekken positief ervaren, het aandacht schenken aan de moeilijkheden waar ik tegenaan loop, het luisterend oor en het reflecteren door de behandelaar heeft me het meest geholpen.”

Zit jij in een soortgelijke situatie en loop je ook tegen deze problemen aan? Kom je er zelf niet uit? Wie weet kamp jij ook met problemen rondom tweeling zijn? Deze kunnen allemaal behandeld worden bij InSight4U. Dit gebeurd door een Nederlandse online psycholoog compleet online via videobellen. Ook als er andere soorten problemen spelen of gerelateerd zijn aan tweelingproblemen of co-ouderschap kunnen die behandeld worden. Voor zowel jeugdigen als volwassenen (inclusief partnerrelatietherapie) heeft InSight4U een behandelaanbod.

Wil je nu weleens echt van je problemen af zodat er eindelijk rust komt? Dan kun je je beter ontspannen en wil je meer genieten van je leven? Neem nu contact op met Marjon Peters via info@insight4u.nl of vul het aanmeldformulier in op www.insight4u.nl