online psychologie & psychotherapie

Tarieven 2022 bij InSight4U

Nederlandse volwassen en jeugdige expats/emigranten: je woont dus in het buitenland!

InSight4U hanteert particuliere tarieven. De online praktijk werkt contractvrij. Kortom, je gegevens liggen niet bij je zorgverzekeraar. Ze blijven bij jou! Tarieven 2022: alle gesprekken vinden online plaats. De kosten per sessie zijn €98,50 per indiv. sessie (45 min.). En voor partner-relatietherapie geldt een tarief van €185 per sessie (beide partners) (60-75 min.). En voor partnerrelatietherapie geldt nu een tijdelijke korting van €20,- per sessie (75 min.). Geen wachtlijst!
Per behandeling wordt administratietijd gerekend (resp. €87,50 en €105,-). Een email consult kost €17,50. Echter een sessie waar spoed bij is (aanvraag tot 24 uur tevoren) kost €42,50 extra. Voor cliënten die vergoeding krijgen bij hun internationale zorgverzekeraar gelden andere tarieven.

NIEUW! EFT (Emotionally Focussed Therapy) en Schematherapie en supervisie VGCt.

Dus check bij je lokale buitenlandse zorgverzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking komt. En zeg dat je behandelaar in het BIG register (Nederland) staat. Met 2 titels: als GZ-psycholoog en als psychotherapeut. Daarbij dat je behandeling in je moedertaal noodzakelijk is voor je!
Er wordt gewerkt met particuliere facturen. Ben je expat/emigrant en heb je een internationale  expatverzekering lopen? Dan heb je recht op (gedeeltelijke) vergoeding.

Nederlandse studenten in het buitenland

Nederlandse studenten die studeren/stage lopen in het buitenland krijgen eveneens particuliere facturen. Let op want InSight4U heeft geen contracten met de zorgverzekeraars.

Belangrijk!

Er wordt tijd vrij gehouden in de agenda. Daarom is het tijdig afzeggen van een afspraak belangrijk. Doe je dat korter dan 24 uur van tevoren (uitsluitend per email) dan wordt het gesprek volledig in rekening gebracht. Dus dit geldt voor iedereen die een afspraak heeft.

Supervisie

InSight4U biedt supervisie aan cognitief gedragstherapeuten i.o., orthopedagogen etc. Ook is er een adviesgesprek mogelijk voor collega´s in het vakgebied. Daarmee gaan kosten gepaard. Een sessie duurt 45 minuten, supervisiereeksen bestaan uit 10,15 of 20 sessies en per sessie geldt het huidige NZA-tarief.

Wacht niet langer! Dus neem nu contact op. Kortom, voor informatie of een afspraak,  contactformulier / aanmeldformulier.

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138