online psychologie & psychotherapie

Tarieven 2018 bij InSight4U

Nederlandse volwassen en jeugdige expats/emigranten: je woont dus in het buitenland!

Nederlandse expats/emigranten: InSight4U hanteert particuliere tarieven. Dat betekent dat de online praktijk contractvrij werkt. Kortom, je gegevens liggen niet bij je zorgverzekeraar. Ze blijven bij jou! Tarieven 2018: alle gesprekken vinden online plaats via Skype. De kosten per sessie zijn €76,50 per individuele sessie (45 min.). Partner-relatietherapie met een tarief van €123,50 per sessie (beide partners) (60-75 min.). De tarieven liggen aanzienlijk lager dan gebruikelijk in Nederland. Vandaar dat er per behandeling éénmalig administratietijd wordt gerekend (resp. €65,- en €95,-). Een email consult kost €12,50. Echter een sessie waar spoed bij is (aanvraag tot 24 uur tevoren) kost €22,50 extra. En een avond of zaterdagmorgenconsult kost eveneens meer. Let op: vanaf 01-01-2019 gelden er aangepaste tarieven voor cliënten die vergoeding krijgen bij hun nationale of internationale zorgverzekeraar of hun werkgever. Check vooraf voor tarieven en vergoedingen.

Nieuw! Nu ook 30 minuten sessies mogelijk voor jeugd. Of wanneer een wekelijkse volledige sessie te prijzig is voor je, is deze optie er ook!

Dus check bij je zorgverzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking komt. En zeg dat je behandelaar in het BIG register (Nederland) staat. Met 2 titels: als GZ-psycholoog en als psychotherapeut. Daarbij dat je behandeling in het Nederlands noodzakelijk is voor je!
Nadat de sessie voorbij is krijg je een factuur. Aan het eind van je behandeling kun je een totaalfactuur indienen bij je zorgverzekeraar. Ben je expat/emigrant en heb je een Nederlandse expatverzekering lopen? Bijvoorbeeld bij Cigna of de ONVZ, Oom of Achmea? Dan heb je recht op (gedeelde) vergoeding omdat je behandelaar aan alle eisen voldoet.

Nederlandse studenten in het buitenland

Nederlandse studenten die studeren/stage lopen in het buitenland krijgen eveneens particuliere facturen. Ook hier gelden dezelfde tarieven als bij expats/emigranten. Let op want InSight4U heeft geen contracten met de zorgverzekeraars in de basisverzekering. Toch heb je wel recht op een gedeeltelijke vergoeding. Dus vraag je zorgverzekeraar rechtstreeks of via je ouders.

Belangrijk

Er wordt tijd vrij gehouden in de agenda. Daarom is het tijdig afzeggen van een afspraak belangrijk. Doe je dat korter dan 24 uur van tevoren (uitsluitend per email) dan wordt het gesprek volledig in rekening gebracht. Dus dit geldt voor iedereen die een afspraak heeft.

Supervisie of advisering

InSight4U biedt supervisie aan orthopedagogen, psychologen en gz-psychologen. Ook is er een adviesgesprek mogelijk voor collega´s in het vakgebied. Daarmee gaan kosten gepaard. Ze bedragen €94,50 per 60 minuten (50 min. gesprekstijd en 10 min. administratie).

Volwassenen die in Nederland wonen

Omdat alle sessies online zijn, ontvang je steeds erna een factuur. Tarieven 2018: individuele sessie van 45 minuten is €76,50.  Vanzelfsprekend worden alle gesprekken in rekening gebracht. En ook hier volgt een éénmalige factuur voor administratietijd á €65,-. Let op: InSight4U werkt contractvrij. Er zijn dus geen contracten met de zorgverzekeraars in NL. Dat betekent dat je geen vergoeding krijgt. Dit geldt dus alleen voor mensen die in Nederland wonen! Een email consult is €12,50. Een sessie waar spoed bij is (tot 24 uur van tevoren aangevraagd) kost €22,50 extra. Een avond of zaterdagmorgenconsult brengt eveneens extra kosten met zich mee.

Wacht niet langer! Neem nu contact met me op. Voor informatie of een afspraak,  contactformulier / aanmeldformulier.

 

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138