After-InSight4U-Treatment-Questions > stressklachten

Een Nederlandse cliënt (69 jaar, woont in Griekenland) meldt zich aan bij InSight4U voor behandeling. Naar aanleiding van de intakefase blijkt dat er stressklachten spelen welke behandelt worden middels Cognitieve Gedragstherapie. Na een aantal maanden, van aanmelding tot afsluiting, is de behandeling met gewenst resultaat en naar tevredenheid van cliënt en behandelaar afgerond.

Stress

Online psycholoog behandelt stressklachten

Meer weten? Lees hier een korte impressie van het verloop van de behandeling!

  1. Met welke klachten nam je contact op met InSight4U? Waar had je hulp bij nodig?

“Stressklachten en hoe hiermee om te gaan, naast het slikken van pillen (anti-depressiva)”

  1. Wat is er sinds de start van je online behandeling veranderd? Hoe is dat proces verlopen?

“Ben me in toenemende mate meer bewust geworden van mijn gedachtes. Ben ook meer bewegings- en ademhalingsoefeningen gaan doen”

  1. Wat in de behandeling heeft je het meest geholpen om deze verandering te bereiken?

“Terugkoppeling van ervaringen door Marjon over de manier waarop ik er tegenaan keek”

  1. Hoe zou je een terugval herkennen bij jezelf en heb je een idee wat je dan kunt doen?

“Dingen wat meer relativeren en wanneer spanningen optreden oefeningen doen en lekker gaan klussen of in de tuin werken”

5. Kun je in enkele zinnen samenvatten hoe je de behandeling, praktijk en/of behandelaar hebt ervaren?

“Ik heb de behandeling als prettig ervaren. Marjon is een fijne gesprekspartner, die ruimte geeft, maar waar nodig confronteert op een niet bedreigende manier”

Loop jij hier ook bij jezelf tegenaan? Kom je er zelf niet uit? Wie weet kamp jij ook met stressklachten? Alle type stressklachten kunnen worden behandeld bij InSight4U. Dit gebeurd door een Nederlandse online psycholoog compleet online via videobellen. Ook als er andere soorten problemen spelen kunnen die behandeld worden. Voor zowel jeugd als volwassenen (inclusief partnerrelatietherapie) heeft InSight4U een behandelaanbod.

Wil je nu weleens echt van je problemen af zodat er eindelijk rust komt en je kunt ontspannen en meer genieten van het leven? Neem nu contact op met Marjon Peters via info@insight4u.nl of vul het aanmeldformulier in op www.insight4u.nl