psychische hulp online

Psychische hulp online vind je bij InSight4U

Stel, Je woont tijdelijk of langdurig in het buitenland. Nu loop je al langer tegen bepaalde problemen aan. Psychische problemen die er voor zorgen dat je dingen in het dagelijks leven minder goed kunt doen, of zelf helemaal niet meer. Als gevolg ben je opzoek naar psychische hulp. Maar waar vind je die in het buitenland? En praat je liever met iemand over je gevoelens en gedachten in je eigen taal? Geen zorgen, InSigth4U staat voor je klaar met psychische hulp online. Je kunt nu overal ter wereld praten met een Nederlandse Skype psycholoog & psychotherapeut. Het is een bewezen effectieve manier van behandelen.

  • Gemakkelijk via videosessies achter je eigen pc, laptop of tablet
  • Professionele hulp vanuit je eigen, vertrouwde omgeving
  • Je kunt direct bij ons terecht, geen wachtlijsten
  • Universitair opgeleide (BIG-geregistreerde) psycholoog & psychotherapeut
  • Naast volwassenen kunnen ook kinderen worden behandeld

 

Vraag een kosteloos kennismakingsgesprek aan met Marjon Peters

 

Wanneer heb ik psychische klachten?

Psychische klachten hebben te maken met gevoelens, gedachten en gedrag. Het kan zijn dat je je bijvoorbeeld gespannen, somber, eenzaam of moe voelt. Je denkt misschien steeds aan angstige situaties, maakt je zorgen of bent snel geïrriteerd. Je bent verward, slaapt slecht of kunt je moeilijk concentreren. Daarnaast kan het ook zijn dat je zelfs lichamelijke pijn ervaart, zoals nekpijn, maagklachten of hoofdpijn. Deze klachten beïnvloeden je dagelijks leven, waardoor je bepaalde dingen minder goed of helemaal niet meer kan doen.

Een bepaalde combinatie van psychische klachten is een psychische stoornis. Voorbeelden van psychische aandoeningen zijn een angststoornis, depressie, dwangstoornis, trauma en eetstoornis. Met psychische klachten of een psychische stoornis kom je er zelf soms niet meer uit. InSight4U staat voor je klaar. Wij bieden psychische hulp online.

Psychische hulp online, wat houdt dat in?

Ik hoor je denken, waarom zou je online naar een psycholoog gaan? De online psycholoog is in het leven geroepen voor mensen die ver van huis wonen. In het buitenland, met familie ver weg. Maar wel last van psychische problemen. Een plaatselijke psycholoog is geen optie, want de taalbarrière en het cultuurverschil zijn te groot. Eigenlijk zou je het liefst in Nederland bij een Nederlandse psycholoog je problemen aanpakken maar dat kan nu eenmaal niet want je woont niet meer in Nederland.

Online therapie volgen kan de uitkomst zijn. Er gingen je velen voor! In feite werkt het net als in de behandelkamer. De behandelsessies vinden plaatst over Skype, waar je elkaar goed hoort en ziet. Zo is het net alsof je bij elkaar in de ruimte bent. Dit maakt het mogelijk om vanuit je eigen veilige omgeving, behandeld te worden in je eigen taal. Je hebt dus geen last van een cultuurverschil of taalbarrière. Dit helpt in de vertrouwensband met je therapeut, de werkrelatie! Of je nu in Europa, Azië, Amerika, Afrika of Australië woont, psychische hulp online door een Nederlandse online psycholoog kan altijd!

Benieuwd naar de kosten? Bekijk de tarieven. Wist je dat expatverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoeden?

Wat voor psychische hulp online biedt InSight4U?

Wij bieden een complete, gespecialiseerde online behandeling om je depressie symptomen, angst of trauma tegen te gaan. Waar je ook ter wereld woont! Zowel psychologische behandeling (5-10 gesprekken) als psychotherapie (langer durend) zijn online behandelmogelijkheden. Eerste meld je je aan via het aanmeldformulier. Hierin geef je aan wat de reden is om contact op te nemen. Vervolgens plannen we een eerste intake gesprek. In dit gesprek worden je problemen op een rijtje gezeten en de doelen besproken die je wilt bereiken. Samen met de online psycholoog wordt er gekeken welke behandeling geboden kan worden. Waarna een behandelplan wordt opgezet. Na een akkoord van dit plan volgt de behandeling. Die duurt zo lang je nodig hebt. Het gaat erom dat jij tevreden bent en weer zelf verder kunt zonder behandeling.

Bij InSight4U wordt gebruik gemaakt de volgende online behandelvormen:

Voor wie is psychische hulp online bedoeld?

Online psychische hulp is geschikt voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen (ook partners) kunnen baat hebben bij online therapie. Vanaf 8 jaar kan Marjon Peters jou helpen met je problemen. Het enige dat je nodig hebt is een rustig plekje om te zitten, een laptop, computer of eventueel tabblad en het gratis Skype. Er wordt rekening gehouden met je tijdzone!

Marjon Peters, jouw psycholoog voor online psychische hulp in het buitenland

Woon je in het buitenland en wil je graag met een Nederlandse psycholoog praten? Marjon is een BIG geregistreerde Nederlandse Skype Psycholoog & Psychotherapeut en bied daarom online therapie. Ze staat ingeschreven in het BIG register Nederland. Daarnaast is ze gespecialiseerd in online therapie met gebruik van cognitieve gedragstherapie (VGCT registratie) en EMDR (VEN registratie).

Het kiezen van een therapeut die bij je past is belangrijk. Je kunt Marjon dan ook altijd mailen met vragen: info@insight4u.nl of contact opnemen via het contactformulier. Wil je graag online psychische hulp? Meld je dan nu aan via het: aanmeldformulier.

 

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138