online psychologie & psychotherapie

InSight4U – Informatie voor cliënten en ouders

De praktijkvoorwaarden Jeugd van 2019

Jij en je ouders zijn bekend en akkoord met de afspraken en praktijkvoorwaarden van InSight4U:

–  Het particuliere tarief per sessie is € 87,50 (45 min). Alle sessies worden in rekening gebracht ook als jullie besluiten te stoppen na 1 of 2 afspraken. Er wordt eenmalig administratietijd in rekening gebracht per behandeljaar (75,-). Email consult: €17,50. Een sessie waar spoed bij nodig is (tot 24 uur van tevoren aangevraagd) brengt €35 extra kosten met zich mee. Een spoedconsult is eveneens op zaterdagen mogelijk. Vergoeding bij je internationale zorgverzekeraar is mogelijk (Bupa en Cigna oa). Vraag vooraf bij de praktijk en je zorgverzekeraar naar tarieven en vergoedingen.

–  Voor jeugd wonend in het buitenland/expats
InSight4U hanteert particuliere tarieven en heeft geen contracten met nationale of internationale verzekeringen.

–  Een gesprek afzeggen kan. De sessie wordt echter in rekening gebracht (€ 87,50) wanneer afspraken minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd. Mocht er na een mailherinnering een schriftelijke herinnering moeten uitgaan dan komen er administratiekosten bovenop het factuurbedrag.

– Je dossier wordt 15 jaar bewaard conform de Nederlandse wetgeving.

– Beide ouders ondertekenen het behandelcontract. Wanneer je ouders gescheiden leven dan is het wettelijk verplicht schriftelijke toestemming te vragen van beide (gezaghebbende) ouders van kinderen tot 16 jaar voordat de hulp kan starten. Kinderen tussen 12-16 jaar hebben inspraak in welke mate ouders op de hoogte worden gesteld van de inhoud van de sessies.

Hierbij verklaren jij en je ouders geïnformeerd en akkoord te zijn over de procedure en afspraken van de behandeling.

 

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138