online psychologie & psychotherapie

InSight4U – Praktijk Online Psychologie & Psychotherapie

Specialisme: online therapie voor CGT en EMDR

InSight4U is een online therapie praktijk voor psychologie en psychotherapie. De praktijk is er voor jeugdigen (9-18 jaar) en volwassenen (18-80 jaar). Online therapie en psychologisch onderzoek is mogelijk. InSight4U heeft veel ervaring in online therapie met videobellen voor Nederlanders die wonen over de hele wereld. Woon je in Kuala Lumpur, Berlijn,  Singapore, Bangkok, Perth, Zweden, Naïrobi, Bali of Kaapstad? Het maakt dus helemaal niet uit waar je woont! Je behandeling gaat volledig online over Skype! En het werkt evengoed als in een live-behandelkamer!

Behandelvormen

InSight4U is gespecialiseerd in het bieden van online therapie. Met daarbij gebruikmakend van EMDR en cognitieve gedragstherapie. InSight4U is de 1e praktijk die EMDR online aanbiedt. Daarnaast worden andere vormen van behandeling ingezet zoals psychotherapie en inzichtgevende (cliëntgerichte) psychotherapie, aspecten van partnerrelatietherapie en oplossingsgerichte therapie.
Supervisie voor orthopedagogen en psychologen is ook mogelijk.

Werkwijze

Na de intake (2 á 3 gesprekken) wordt een diagnose gesteld. Therapie wordt meteen opgestart. Soms is het nodig eerst een (gedeeltelijk) psychologisch onderzoek te doen. Zo kan er een doelgerichte therapie starten. Binnen de therapie wordt op maat gewerkt. Je eigen proces staat dus centraal.
Een belangrijk doel is dat je meer inzicht krijgt. Je leert anders om te gaan met je klachten. Het kan zijn dat de klachten verdwijnen. Het kan ook zijn dat ze beter hanteerbaar worden voor je. Hoe ernstig je klachten en hoe lang je ze hebt, bepaalt hoe lang je behandeling ongeveer zal duren. Behandelingen gaan via Skype.
De ervaring heeft geleerd dat online therapie even goed is als therapie in de behandelkamer. Je hoort en ziet de online psycholoog alsof je samen in de behandelkamer bent.

Nieuw in 2018: maak nu gebruik van een gratis kennismakingsgesprek! Dan kun je zelf ervaren hoe dat is, een online gesprek en krijg je een indruk!

Behandelaar

Marjon Peters is online psycholoog met BIG registraties als GZ-psycholoog en psychotherapeut.

Heb je interesse? Neem nu contact met me op voor vrijblijvende informatie of een afspraak, contactformulier / aanmeldformulier.

 

InSight4U | info@insight4u.nl