online psychologie & psychotherapie

InSight4U – Online Psychologische hulp Volwassenen

InSight4U doet online psychologische hulp volwassenen dus voor iedereen tussen de 18 en 90 jaar. Of je nu meer of minder gesprekken nodig hebt, alles is mogelijk. De behandeling van volwassenen vindt plaats met gesprekken over Skype want waarom zou je helemaal naar een praktijkruimte gaan. Het zijn videogesprekken zodat je de psycholoog goed hoort en ziet tijdens je therapie. Online therapie werkt enorm goed! Zo is de kwaliteit zelfs even goed als in de behandelkamer. Er is geen wachttijd en de praktijk is overdag geopend. Woon je in een gebied met een groot tijdsverschil (Denk aan bv Brisbane, Sydney, New York, Melbourne, Singapore, Tokyo, Auckland) dan wordt er naar een gezocht met je naar een tijdstip waarop je kunt.

Manier van werken

Loop je al langer tegen bepaalde problemen aan? Kom je er zelf maar niet uit? Of had je al eerder hulp? Kom je je psychische klachten overal tegen? In je relatie, gezin, op je werk, met vrienden en in je vrije tijd? Wacht niet langer want dé online psycholoog kan je daarbij helpen. Nu helemaal over internet, online dus! Neem hier vrijblijvend contact op via info@insight4u.nl. We kijken dan samen wat er precies aan de hand is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je geen last meer hebt van je klachten. Daarna maken we een behandelplan. Als het nodig is doen we ook een psychologisch onderzoek. De behandeling duurt zo lang je nodig hebt. Als je zelf tevreden bent dan ronden we de behandeling af. Hoe langer je al last hebt van je problemen, hoe meer tijd je nodig hebt om écht van je problemen af te komen.

Behandelmethode

We werken met verschillende methoden binnen de online praktijk zoals  Cognitieve Gedragstherapie en EMDR. Dat betekent dat er geen verschil is de methoden die in de behandelkamer gebruikt worden. Ontspanningstechnieken, mindfulness en oplossingsgerichte therapie kunnen ook gebruikt worden. De manier van werken die bij jou en je klachten past, gebruiken we. InSight4U is de 1e praktijk die EMDR aanbiedt alsof je in de behandelkamer zit. En dan te bedenken dat je deze behandeling gewoon vanuit je eigen land kunt krijgen! Alles binnen je eigen online behandeling.

Welke problemen worden behandeld

In feite kunnen alle problemen behandeld worden binnen de online praktijk. Brede ervaring ligt vooral op het vlak van problemen met zelfvertrouwen en assertiviteit maar ook bij trauma (denk daarbij aan pesten, mishandeling of misbruik, slachtoffer van terrorisme). Emigratieproblemen in al het denkbare voor expats kan uiteraard prima behandeld worden online.

Verder kun je denken aan angst, faalangst, fobie, dwang, depressieve symptomen, stress, overspannen, hyperventilatie, rouw, irritatie en burnout. Daarnaast behandeld InSight4U werk- en studieproblemen. Tot slot slechte gewoontes zoals roken zijn behandelbaar.

Behandelaar

Marjon Peters is psychotherapeut en gz-psycholoog bij InSight4U. Ik ben gespecialiseerd in online psychologische hulp voor volwassenen en heb al heel wat jaren ervaring hierin. In die online omgeving maak ik gebruik van CGT en EMDR. Ik ben bekend als cognitief gedragstherapeut bij de VGCT en als EMDR practitioner bij de VEN. Daarbij heb ik voor de andere titels een BIG registratie: psychotherapeut onder nr. 29914911716 en gz-psycholoog nr. 09914911725. Die registraties kun je vinden op www.bigregister.nl

Geïnteresseerd? Wat houdt je tegen! Neem dan nu contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, via contactformulier / aanmeldformulier.

 

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138