Epsychologie & psychotherapie online

Online psycholoog bij InSight4U

Loop je al langer tegen bepaalde problemen aan? En kom je er zelf niet uit? Woon je in het buitenland en weet je niet waar je een psycholoog kunt vinden? Een online psycholoog is dé oplossing voor jou. Je kunt nu helemaal via internet geholpen worden. InSight4U behandelt Nederlandse expats wereldwijd via Skype. Deze therapie door een online psycholoog is bewezen effectief. Gewoon vanuit je vertrouwde omgeving, zonder wachttijden, in je eigen taal en op een passend tijdstip. Er wordt dus rekening gehouden met jouw tijdzone.

Vraag een kosteloos  kennismakingsgesprek aan met Marjon Peters

 

Online met een psycholoog praten, hoe werkt dat?

De behandeling met de online psycholoog vindt plaatst door middel van gesprekken via Skype. Zo hoef je nooit meer lang te wachten in een wachtkamer en heb je geen reistijd. Via deze videogesprekken kan de psycholoog jou, en jij de psycholoog, goed horen en zien tijdens de therapie. Binnen no-time voelt het alsof je bij elkaar in de ruimte bent én het is bewezen dat dit net zo goed werkt als in de behandelkamer. Vanuit je eigen vertrouwde omgeving wordt je geholpen door een BIG geregistreerde GZ psycholoog en psychotherapeut.

Doordat de online psycholoog overal ter wereld beschikbaar is, kun je praten met een professional die jouw eigen taal en cultuur kent en begrijpt. Wel zo prettig en belangrijk! De praktijk is overdag geopend. Woon je in een gebied met een groot tijdverschil (bijvoorbeeld in New York, Singapore, Sydney, Auckland of Tokyo)? Geen probleem. We zoeken samen naar een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt.

Wij bieden een complete, gespecialiseerde online behandeling om je angst, depressie symptomen & trauma aan te gaan, waar je ook ter wereld woont! Zowel psychologische behandeling (5-10 gesprekken) als psychotherapie (langer durend) zijn online behandelmogelijkheden. In feite werkt het net als in de behandelkamer. Een behandeling wordt gestart met een intakefase, op basis daarvan wordt er een behandelplan opgesteld. Samen starten we vervolgens aan jouw behandeling. Na afloop van de behandeling is er ook nog een afsluitfase. Zo zorgen we ervoor dat je weer zelfstandig verder kan, ook bij een terugval.

Wie kan een online psycholoog helpen?

Een online psycholoog is net als een psycholoog met een fysieke behandelkamer in staat iedereen te behandelen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen baat hebben bij online therapie. Marjon Peters kan kinderen vanaf 8 jaar helpen met hun problemen. Jongere kinderen kunnen behandeld worden doorgaans via hun ouders. Therapie maar ook (neuro)psychologisch onderzoek behoren tot de mogelijkheden bij InSight4U.

Welke behandelmethodes kan een online psycholoog toepassen?

InSight4U is een gespecialiseerde online psychologie praktijk voor Nederlandse psychologische behandeling en psychotherapie. Binnen de praktijk kunnen er verschillende behandelmethoden worden toegepast. Het hangt af van de problemen die de cliënt ervaart, welke methode er wordt gebruikt.

Bij InSight4U wordt gebruik gemaakt de volgende online behandelvormen:

  • Online Cognitieve Gedragstherapie: waar je je gedachten onderzoekt omdat ze invloed hebben op je gevoel en je gedrag.
  • Online EMDR: nummer 1 therapie om trauma’s te verwerken. Dit gaat door middel van stimuli (oogbewegingen of klikjes). InSight4U is de 1e praktijk die EMDR online aanbiedt.
  • Online Psychotherapie: gespreksbehandelmethode voor complexe en langdurig aanwezige psychische klachten. Met als belangrijkste ingrediënten: aandacht (meevoelen/meedenken) en zelfreflectie.
  • Clientgerichte Psychotherapie: persoonsgerichte therapie waarbij de emoties van de cliënt de richting van het therapieproces bepalen.

De praktijk richt zich zowel op kinderen (vanaf 8 jaar) als op volwassenen voor online psychologie, en psychologisch onderzoek. De online psychologe heeft veel ervaring met Nederlanders die in het buitenland wonen. Of je nu een expat, emigrant of student in het buitenland bent, wij helpen je graag!

Wat kost een online psycholoog?

De tarieven voor een online psycholoog liggen aanzienlijk lager dan gebruikelijk in Nederland. Wij hanteren vaste kosten per sessie. Kijk op de tarieven pagina voor een overzicht van de kosten. Voor expats/emigranten en Nederlandse studenten in het buitenland kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Check dit even zelf.

Marjon Peters, jouw online psycholoog voor hulp in het buitenland

Woon je in het buitenland en wil je graag met een Nederlandse psycholoog praten? Marjon is een BIG geregistreerde Nederlandse Skype Psycholoog & Psychotherapeut en bied daarom Online Therapie via Skype. Ze staat ingeschreven in het BIG register onder nummers 09914911725 en 29914911716. Daarnaast is ze gespecialiseerd in online therapie met gebruik van cognitieve gedragstherapie (VGCT registratie) en EMDR (VEN registratie). Zoals bovenstaand behoort cliëntgerichte psychotherapie ook tot de behandelmogelijkheden.

Het kiezen van een therapeut die bij je past is belangrijk. Je kunt Marjon dan ook altijd mailen met vragen: info@insight4u.nl of contact opnemen via het contactformulier. Wil je graag geholpen worden door een online psycholoog? Meld je dan nu aan via het: aanmeldformulier.

 

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138