Online psychologische hulp, kun je hier krijgen!

Stel, je woont in het buitenland en hebt een Nederlandse online psycholoog nodig?
Geen nood: InSight4U staat voor je klaar met online psychologische hulp.

Je loopt al langer tegen bepaalde problemen aan bij jezelf. Dingen waarvan je weet dat je ze een keer moet aanpakken. Problemen waar je niet meer omheen kunt. Je komt er zelf niet meer uit. Maar je woont langdurig of tijdelijk in het buitenland. Je Engels is voldoende voor je dagelijkse leven maar om psychologische gesprekken te doen….nee, dat wordt wel lastig. InSight4U biedt de uitkomst: een Nederlandse online psycholoog die Online Psychologie biedt overal ter wereld. Waar het je ook maar uitkomt en wanneer het je uitkomt. Lees hieronder de informatie die jij zoekt:

Vraag hier je Gratis Kennismakingsgesprek aan!
Online Psycholoog & Psychotherapeut met Particuliere Tarieven én vergoeding bij de bekende internationale zorgverzekeraars✔

Wat houdt het in: psychologische hulp online?

Stel je hebt al langere tijd last van depressie symptomen of van angst. Of misschien loop je al wel jarenlang met klachten als gevolg van een trauma. En je komt er zelf niet uit, woont ver weg van je familie en krijgt steeds meer last van je problemen. Wat kun je doen? Je woont namelijk in het buitenland en wil geen gebruik maken van de plaatselijke psycholoog. Want je hebt weinig vertrouwen in het niveau van Engels van de psycholoog. En bovendien is er sprake van een cultuurverschil. Eigenlijk zou je het liefst in Nederland bij een Nederlandse psycholoog je problemen aanpakken maar dat kan nu eenmaal niet want je woont niet meer in Nederland.

Juist voor jou is dé online Nederlandse psycholoog in het leven geroepen. Omdat alles over Skype gaat is het alsof je bij elkaar in de ruimte bent. Zo goed hoor en zie je elkaar! Dus vanuit je eigen plekje thuis kun je nu behandeld worden in je eigen taal. Niks geen last van cultuurverschil of taalbarrière. Of je nou in België, Duitsland, Portugal, Kuala Lumpur of Zuid-Afrika woont, een behandeling met een Nederlandse online psycholoog kan altijd!

Genoeg gelezen, je wil nu een afspraak? Mail met info@insight4u.nl

Voor wie is psychische hulp online bedoeld?

Online psychologische hulp is geschikt voor jong en oud. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen gebruik maken van online psychologie. InSight4U biedt behandeling aan kinderen vanaf 8 jaar tot en met 18 jaar. Als volwassene kun je terecht ongeacht welke leeftijd je hebt. Het enige dat je nodig hebt is een rustig plekje om te zitten, een laptop, computer of eventueel tablet en het gratis Skype.

Door wie wordt de online therapie gedaan?

Online psychologische hulp wordt geboden door een Gezondheidszorgpsycholoog of een Psychotherapeut die geregistreerd staat in het BIG register in Nederland. Daarnaast heeft je online psycholoog ervaring in het behandelen van allerlei psychische problemen zowel in de behandelkamer als online via Skype. Bij InSight4U heeft de online psycholoog Marjon Peters deze ervaring opgedaan in de afgelopen jaren.

Hoe werkt InSight4U dan?

Dat is natuurlijk de hamvraag: hoe gaat zoiets in zijn werk en wat kost het?

In feite werkt het niet anders dan in de behandelkamer van een praktijk. Dus je meldt je aan via het aanmeldformulier op de website https://www.insight4u.nl. Daarin geef je aan wat voor jou de reden is om contact op te nemen. Dan wordt er samen met je online psycholoog gekeken of behandeling geboden kan worden. Vervolgens maak je samen een afspraak voor een eerste intakegesprek. Ten eerste worden je problemen op een rijtje gezet en ten tweede de doelen besproken die je wil bereiken. Vaak is er nog een 2e intakegesprek nodig. Na deze fase volgt een behandelplan waarin een en ander staat opgeschreven. Nadat je die oké vindt, start de behandeling. Die duurt zo lang je nodig hebt. Het gaat erom dat jij tevreden bent en weer voldoende zelf verder kunt zonder behandeling.

Tot slot: alle gesprekken duren 45 minuten en worden in rekening gebracht á 87,50 per gesprek. Met de facturen kun je naar je eigen zorgverzekeraar en wordt (vaak) een gedeelte vergoedt. Bupa en Cigna vergoeden de behandeling ook volledig.

Wat als je het graag eens zou uitproberen?

Oké, je hebt wel een online psycholoog nodig maar bent er nog niet van overtuigd dat het werkt of je wil graag eerst kennismaken met je online psycholoog. Uiteraard kan dat!

Kortom: meldt je meteen aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten. Met de bedoeling te zien wie je online psycholoog is, wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn en hoe je je voelt bij dit alles.

Maak gebruik van een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten of neem contact op voor een intakegesprek om van je problemen af te komen!

Dus neem nu contact op via info@insight4u.nl of lees verder op onze website.

Door: Marjon Peters, Nederlandse online psycholoog & psychotherapeut K&J / volwassenen. Maar ook EMDR practitioner en cognitief gedragstherapeut. InSight4U heeft een hele brede ervaring in het behandelen van  psychische problemen. En bij alle leeftijden! Ook relatietherapie is een optie. Bupa en Cigna vergoeden je behandeling.