online psychologie & psychotherapie

InSight4U – Online Psycholoog Marjon Peters (1972)

Online Psycholoog & Psychotherapeut

Foto van Marjon Peters Online PsycholoogOp dit moment ben ik Online Therapeut maar als klein meisje wilde ik kleuterjuf worden en dat is gelukt. Op de PABO merkte ik dat ik intensiever aan de slag wilde met de kinderen die het sociaal-emotioneel moeilijker hadden. Ik studeerde orthopedagogiek, dat kwam al veel meer in mijn richting. Ervaring snoof ik op in de jeugdhulpverlening maar de behandelingen mochten voor mij dieperliggende thema’s kunnen pakken. Dus studeerde ik daarom vervolgens gezondheidszorgpsychologie en psychotherapie. Ondertussen werkte ik in de jeugd GGZ. Meer en meer ging ik me specialiseren in cognitieve gedragstherapie in combinatie met EMDR. Raakte bevlogen van deze therapie vormen en behandelde sinds 2011 ook volwassenen.

En dus run ik sinds 2013, met heel veel plezier, mijn eigen praktijk InSight4U. Mijn specialisatie is het inzetten van online cognitieve gedragstherapie in combinatie met EMDR Online middels beeldbellen. Ik heb ruime ervaring opgedaan met de behandeling van enkelvoudige en complexe traumagerelateerde problematiek, zelfbeeldproblemen en angst- en stemmingsproblematiek. En hecht veel waarde aan het hier en nu behandelen maar met een sterke focus op inzicht. Door inzicht krijg je herkenning en erkenning en op die manier kun je iets veranderen.

Marjon Peters is Online Psycholoog NL (BIG 09914911725), Online Psychotherapeut (BIG 29914911716), cognitief gedragstherapeut (VGCT) en EMDR practitioner (VEN). InSight4U is de 1e praktijk die EMDR aanbiedt in een online behandeling, erkend door de VEN.

Geïnteresseerd? Neem nu contact met me op voor vrijblijvende informatie of een afspraak,  contactformulier / aanmeldformulier.

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138