online psychologie & psychotherapie

InSight4U online praktijk psychologie & psychotherapie

InSight4U heeft heel veel ervaring met online therapie voor Nederlandstaligen die wonen over de hele wereld. Dat kan overal zijn, van Kuala Lumpur, Bali en Singapore tot Perth en Canada en van Stockholm, Portugal tot Dubai of Kaapstad, Tanzania of Frankrijk, ongeacht je woonplaats kan InSight4U je online een professionele behandeling bieden. Ben jij ook op zoek naar psychologische hulp? Voor jezelf of een gezinslid? Wacht niet langer. Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, maak daar gebruik van!

Meld je nu aan voor een gratis 20 minuten online kennismakingsgesprek!

Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

Naam*

Geboortedatum

Land*

Email*

Voor welke klachten/problemen kom je naar InSight4U?*

Accepteren van de voorwaarden gratis kennismakingsgesprek

Meer over InSight4U

De praktijk: InSight4U is gespecialiseerd in het bieden van een complete online therapie met gebruik van EMDR en cognitieve gedragstherapie binnen de psychotherapie. InSight4U is de 1e praktijk die EMDR online aanbiedt zowel met tikjes als met oogbewegingen. Daarnaast worden andere vormen van behandeling ingezet zoals psychotherapie, aspecten van partnerrelatietherapie en oplossingsgerichte therapie. De praktijk richt zich zowel op jeugd (8-18 jaar) als op volwassenen (18-90 jaar). En het gaat om Nederlandstaligen.

De werkwijze: naar aanleiding van de intakefase (2, soms 3 gesprekken) wordt een diagnose vastgesteld en therapie meteen opgestart. Soms is het nodig eerst een (gedeeltelijk) psychologisch onderzoek uit te voeren om een doelgerichte therapie te kunnen starten. Binnen de behandeling wordt maatwerk nagestreefd. Je eigen proces staat daarbinnen centraal.

De behandelaar: Marjon Peters is online psycholoog met BIG registraties als GZ-psycholoog en psychotherapeut. Ook staat ze geregistreerd als EMDR Europe Practitioner en Cognitief Gedragstherapeut.

Klik hier voor meer informatie over de praktijk, de werkwijze of over de behandelaar

InSight4U | info@insight4u.nl | + 31 647882138