After-InSight4U-Treatment-Questions

Een Nederlandse cliënte (27 jaar, woont in Italië) meldt zich aan bij InSight4U voor behandeling. Naar aanleiding van de intakefase blijkt dat er angstklachten spelen welke behandeld worden middels Cognitieve Gedragstherapie. Na een half jaar, van aanmelding tot afsluiting, is de behandeling met gewenst resultaat en naar tevredenheid van cliënt en behandelaar afgerond.

<H2>

Angstklachten

BANG

Meer weten? Lees hier een korte impressie van het verloop van de behandeling!

  1. Met welke klachten nam je contact op met InSight4U?

“Veel piekeren, slecht slapen, stress, niet goed in mijn vel”

  1. Wat is er sinds de start van je online behandeling veranderd?

“Ik zit nu weer goed in mijn vel, heb het piekeren onder controle, slaap weer goed en heb geen stress meer”

  1. Wat in de behandeling heeft je het meest geholpen om deze verandering te bereiken?

“Het leren omgaan met piekergedachten heeft mij erg geholpen. Met name het bespreken van deze gedachten, ook al waren het in mijn ogen soms domme gedachten, en het leren om hier anders naar te kijken en mee om te gaan. Toen dit lukte werd ik minder emotioneel en voelde ik minder stress”

  1. Hoe zou je een terugval herkennen bij jezelf en heb je een idee wat je dan kunt doen?

“Ik denk het wel, ik weet nu welke dingen mij helpen om minder te piekeren en weet ook dat het ook altijd weer weg gaat. Daarom is het minder erg als het er even is”

Herken jij dingen hierin bij jezelf? Kom je er zelf niet uit? Wie weet kamp jij ook met angstklachten? Alle type angstklachten kunnen worden behandeld bij InSight4U. Dit gebeurd door een Nederlandse online psycholoog compleet online via videobellen. Ook als er andere soorten problemen spelen kunnen die behandeld worden. Voor zowel jeugd als volwassenen (inclusief partnerrelatietherapie) heeft InSight4U een behandelaanbod.

Wil je nu weleens echt van je problemen af zodat er eindelijk rust komt en je kunt ontspannen en meer genieten van het leven? Neem nu contact op met Marjon Peters via info@insight4u.nl of vul het aanmeldformulier in op www.insight4u.nl